*

harritkiiskinen

Yli sata "elintasosurfaaja"- lasta hylättyinä Göteborgissa

Yli sata yksinnäistä "elintasosurfaaja"-lasta löydettiin siis hylättyinä Göteborgissa http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1440806510430.html. Olikos se niin, että meidän ei tule pohjolassakaan antaa tilaa niille pakolaisille, jotka tulevat ainoastaan "paremman elämän" toivossa. Oliko jopa presidenttitason lausunto. No, Ruotsi on Ruotsi, eihän meillä Suomessa voisi näin käydä.

Nyt kaikki ihmisrakkaat nationalistit ja muut imperialistisen kapitalismin ja USA:n toteuttaman, kymmeniä vuosia kestäneen Lähi-Idän aseellisen miehittämisen kannattajat yhteen ääneen toteamaan, että syyttäköön itseään, kun läksivät elintasosurfaus-matkalleen.

Oletteko vieläkin omahyväiset persut ja muut "valkoisen miehen taakkaa" kantavat ihmiskunnan uljaimmat luomukset oikeasti sitä mieltä, että noiden lasten kohtalo ja tilanne on heidän vanhempiensa ja edes heidän lahtömaansa aiheuttama? Kuinka pitkä matka on pohjalle, kun kapitalististen "demokratioiden" moraali on jo nyt näin alhaalla?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Göteborgin Yle-uutisoinnin yhteydessä näytettiin kuvaa ruotsalaisesta vastaanottokodista, jossa pöydän ympärillä istuvista lapsista (nuorista miehistä) ei ainakaan Suomessa keneltäkään kysyttäisi henkilöllisyystodistusta Alkossa. Mutta toisaalta eihän noilla lapsilla varmasti ole mitään papereita mukanaan. Tuskin edes tietävät ikäänsä.

P.S. Mikä lienee lapsen ikärajan määritelmä Ruotsissa , sama 18 vuotta kuin Suomessa?

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Se ei ole edes kovin alhaalla vielä se moraali. Nyt lähinnä murjotetaan tästä uudesta tilanteesta, siitä huolimatta kukaan ei nosta sormeakaan estääkseen. Suurin osa ihmisistä lähinnä seuraa tilannetta - epävarmoina.

Lapset ja naiset ovat niitä, joita olemme kaikki odottaneet. En usko, että kenelläkään on mitään pahaa sanottavaa noista sadasta. On pelkästään hyvä, että ovat päässeet perille.

Sitten se moraali on alhaalla, kun laivat upotetaan välimerelle. Siihen on matkaa ja moni maa on siinä kohtaa jo sekasorrossa.

Näyttäisi silti siltä, että tilanne ei ratkea myöntämällä turvapaikkoja. En edes usko, että EU:lla on minkäänlaisia natsoja ratkaista sitä. USA taas on sen luonut. Venäjä odottaa sormet syyhyten. Arabimaat ja Turkki hyödyntävät tilaisuutta. Kiinaa ei ihmisoikeudet perinteisesti kiinnosta. Afrikka pääsee eroon ylikansoittumisestaan.

Jotenkin alan taipua tässä sille kannalle, että EU on se hyväksikäytettävä, alistuva osapuoli, jota kaikki vuorollaan dominoivat ja joka saa kantaa vastuun kun isot pojat pelaa.

Käyttäjän harritkiiskinen kuva
harri kiiskinen

"Se ei ole edes kovin alhaalla vielä se moraali." ??????

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen
Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström

Sinähän ne lapsoset kategoroit elintasosurffaajiksi, ei kukaan muu. Lopeta tuo nillitys!

Käyttäjän harritkiiskinen kuva
harri kiiskinen

"Elintasosurffaajat" on suora lainaus Persujen puoluesihteeriltä. Lienet samaa sortin sakkia.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Se perussuomalaisten puoluesihteeri viittasi sillä termillä turvallisesta maasta eli Albaniasta tulleisiin turvapaikanhakijoihin. Sinä taas liitit sen näihin ihmissalakuljettajien Göteborgiin dumppaamiin lapsiin.

Käyttäjän PaavoVaattovaara kuva
Paavo Vaattovaara

Näiden lasten lähettämät vanhemmat tulevat tudennäköisesti olemaan elintasosurffaajia kun perheet yhdistetään. Vanhemmilta on tosi itsekästä lähettää alaikäisiä ankkurilapsiksi, että he sitten pääsevät "lihapatojen" äärelle.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Suurin osa näistä Göteborgin "lapsista" on arviolta 15-17-vuotiaita nuoria miehiä.

Mitään suurta joukkoa pieniä lapsia tai sylivauva-kuormaa ei siis ole kipattu kuljetusautosta kaupungin torille.

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

Kapitalismi ja Usa syyllisiksi kriisiin,,minusta syyllinen on epäonnistuneet arabisosialimikokeilut yhdistyneenä takapajuiseen islamiin,,-vähiten syyllinen tavallinen suomalainen mökinakka/ukko !

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Moro Harri.

Sait taas "persut" mukaan,, hyvä ettet sentään sanonut että persut haluaa teilata nuo pienet lapset..
Koitan etsiä väkistis tekstistäs jotain sellaista mikä ei olis vittuilua..

Mutta huomaatko mistä on kyse?
Kyse on rahasta, ja ihmiskaupasta niinkuin iso osa koko maahanmuutosta.

Joku käärii isoja rahoja (sä sanoisit kapitalistit ja korruptiolaiset)
Nyt et sitä sano,, koska kyseessä on toveris,, ja se on sulle niille sallittua..

Mä en hyväksy tällaista,, eli mun kohalta voit pyyhkiä pois yhisteen että perussuomalaisten juttu..

Oikiasti Harri, älä pilaa itseäs kirjoittelijana täysin..

Esa Niemi

Jos Ruotsissa oleskelulupa heltiäisi sillä, että lapselta on taitettu sormi, niin Ruotsiin alkaisi ilmestyä lapsia, joilta on taitettu sormi ja yhä useamman lapsen sormi taitetaan oleskeluluvan saamiseksi.

Sinun mielestä pitäisi tukea kehityskulkua, joka tuottaa vain lisää lapsia, joilta taitetaan sormi.

Kyse on vain hyväksikäytöstä ja juuri kapitalismin lieveilmiötä, jota kannatat mutta toisaalta vastustat. Vastustat USA:ta eri muodoissaan, mutta rikoksiin perustuvaa kapitalismi on ok.

Jos ISIS tienaa x tuhatta euroa jokaisesta Eurooppaan tulevasta ja käy sillä sotaa, jolla se lähettää vielä enemmän ihmisiä Eurooppaan ja saa vielä enemmän rahaa väkivaltakierteen levittämiseen ja kiihdyttämiseen, niin miksi ongelma on USA eikä ISIS ja Euroopan turvapaikkapolitiikka?

Käyttäjän harritkiiskinen kuva
harri kiiskinen

Esa N.

"Vastustat USA:ta eri muodoissaan, mutta rikoksiin perustuvaa kapitalismi on ok."

Nyt en kyllä oikein ymmärrä??

ISIS on muuten kyllä ihan samojen tahojen luoma, kuin esim. Al Qaida yms.
Mistähän tahosta mahtaisi olla kysymys?

Esa Niemi

Luominen on eri asia kuin mitä luomuksella joku tekee.

Miksi kannatat sellaista, että rikkaat pääsevät leveän pöydän ääreen Euroopassa kun taas oikeat pakolaiset jäävät vaille resursseja tai maahantuloväyliä?

Suojelun tarpeen ei varakkuuden tulee olla Eurooppaan pääsyn periaate.

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

On todella törkeää, että näitä lapsiraukkoja kohdellaan noin ikävästi.

Meidän pitää ottaa heidät kaikki avosylin vastaan Suomessa ja auttaa heidät opintojen tielle. Heissä on Suomen tulevaisuus. He parantavat suomalaisten geneettistä yksipuolisuutta, joka sisältään liian paljon erilaisia sairauksia. Suomen nuoret naiset toivottavat avosylin vastaan nämä ulkomaiset ihanuudet.

Jotkut heistä ovat fantastisia urheilijoita ja jotkut tekevät tieteellisiä keksintöjä, jotka ovat Nobel-palkinnon väärtejä.

Jaakko Häkkinen

Erlandille tiedoksi, etteivät suomalaiset ole sisäsiittoisia. Tässä genetiikan faktoja aiheesta:
http://www.elisanet.fi/alkupera/Sisasiitto.pdf

Perinnöllisiä sairauksia on kaikilla kansoilla. Suomen omat perinnölliset sairaudet eivät voi todistaa, ettei tänne olisi tullut uusia geenejä (koska todistetusti on) - se voi todistaa vain, etteivät nuo tautigeenit ole levinneet täältä muualle.

Toimituksen poiminnat