*

harritkiiskinen

SSS- hallitus kurittaa heikoimpia leikkauksin ja halveksii oikeudentajua päälle

Ensin Sipilän SSS- hallitus kurittaa miljardileikkauksin vähäosaisia ja sen jälkeen vielä pilkkaa ja halveksii näiden ihmisten oikeudentajua. Kun rikkaat selviävät näistäkin "talkoista", heihin ainoastaan väliaikaisluonteisesti kohdistuvilla veronkiristyksillä, määrittävät Sipilän hallituksen vähäosaisiin kohdistamat leikkaukset näiden ihmisten elämää pysyvästi.

Palavan rikin katku leijui olohuoneeseen saakka, kun kaikki työläisväestölle ja vähäosaisille antamansa lupaukset pettänyt Timo Soini sai polleena "rehellisen" persun naamalla todeta, että kolme tonnia lähtee palkasta. Voi helvetti sentään, että kehtaat mennä tuommosta tässä tilanteessa laukomaan kaiken sen vähäosaisille harrastamasi valehtelemisen ja poliittisen huoraamisen jälkeen. Nyt on nähty se, että Juha Sipilä ja Keskusta ei tuonut politiikkaan ja asioiden hoitamiseen tippaakaan lisää inhimillisyyttä, Timo Soinista ja Perussuomalaisista puhumattakaan. Stubb ja Kokoomushan jo tiedettiin. Päinvastoin on menty.

Tähän ei tule tehoamaan muu, kuin laajan rintaman lakkoilu työläisväestön taholta. Ahneuteen ja epäoikeudenmukaisuuteen on vastattava vasemmiston taholta paljon kovemmin, kuin on toistaiseksi ollut laita, sillä suomalaisella suurpääomalla ja poliittisella oikeistolla ei ole moraalia. Jatkuvia satuja keksitään siitä, kuinka kilpailukyky on huono, vaikka kyse on koko ajan siitä, että eivät saa omasta mielestään voittoja riittävästi ja riittävän halvoin kustannuksin Suomesta.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

Mies haukkuu persuja.
Mies haukkuu, kun persut ei sitten auta.

Käyttäjän petterihiienkoski kuva
Petteri Hiienkoski

Soinin ja muiden ministerien 3000 euron lahjoitukset valtiolle ovat tietenkin symbolinen ele, jonka avulla palkansaajat yritetään saada juomaan hallituksen sekoittama myrkkykoktaili.

http://petterihiienkoski.puheenvuoro.uusisuomi.fi/...

Toimituksen poiminnat