*

harritkiiskinen

Yhteiskunnallisesti naivi duunariporvaristo haukkuu nyt ay-liikettä

On outoa porukkaa suomalainen keskiluokkainen porvaristo. Ensin työpaikoilla itketään sitä, kun kaikki resurssit viedään, tehdään alimiehitettynä hommia ja sitä, kuinka suurpääoman etua ajava oikeistopolitiikka on "kahvikeskusteluissa" ihan perseestä.

Tämän jälkeen ei kuitenkaan riitä edes se, että vaaleissa äänestetään Kokoomusta, tai sen kavereita, vaan vielä haukutaan Ay- liike siinä vaiheessa, kun se on aikeissa tehdä ensimmäisen kunniakkaan tekonsa kymmeniin vuosiin.

On todettava, että todella on poliittisesti naivia porukkaa se, joka täällä nyt hyökkää yhteiskunnallisten ongelmien pintaa raapivilla näennäiskeskusteluillaan lakkoja lupailevien kimppuun. Niin ymmärtämättömiä syys- seuraus-suhteista ovat, että eivät tajua näiden ihmisten ajavan heidänkin asiaansa. Ollaan kuin tuuliviirejä ilman minkäänlaista yksilöllistä, totuutta janoavaa rohkeutta. Porukalla nokitaan ja porussa tiivistyy myös se olematon tietous ja tajua siitä missä mennään.

Eivät tajua sitä, että mikään ei ole ollut vahinkoa ja suunnittelematonta siinä oikeistopolitiikan suuressa kuvassa, jossa hyvinvointivaltiota on romutettu tietoisesti yli kaksikymmentä vuotta ja kasvatettu eriervoisuutta.

Kuinka joku yhteiskunnallisista asioista kirjoittava voi olla niin naivi, että kuvittelee suurpääoman etua ajavan poliittisen oikeiston muodostamien hallitusten ottavan toimissaan oikeasti huomioon työttömien, vähäosaisten, sairaiden vanhusten, lasten yms. edun? Kyllä on niin, että kohtuutta tavoittelevaa vasemmistoa iänikuisesti haukkuvalta itsekeskeiseltä keskiverto konservatiivilta täytyy viedä työ, asunto, auto ja lomat, ennenkuin se tajuaa herätä siitä unesta ja usvasta, jossa sitä viedään, kuin pässiä narussa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Kimmo Kovanen

... juuri noin ... sikahyvä ... kirjoitus ... alapäämaista sanoa - mutta sitä saa mitä tilaa - Riisto - Nujertaminen ... Raajarikolta kainalosauvojen potkiminen helvettiin ... EI OLE LUONNONILMIÖ ... ps. uskallan olla tätänykyä ... jopa simmosta puolimieltä ... tai vastoin päin ... että ... -OLISKO NY JOPA NIINKI ... että Meiät ... Suomulaiset ... cusetettiin tähän ... ämericänmälliseen : LADIES AND GENT´s : You don´t have to TRAVEL TO ÄMERICÄ - We Finnish Working Class People have to fight ... Palkanlisä - Bonus Helvetiaan - TOSIN NYKYSUOMALAISISTA KORKEHINTAAN 1%:lla akaa olemahan käsitys JENKKILÄN ... MIELIVALTAISISTA ORJATYÖMARKKINOISTA ... SUOMESSA EI OLE KOSKAAN OLLUT EDES SINNE PÄINKÄÄN .. https://www.youtube.com/watch?v=jL80eK7w2cg

Toimituksen poiminnat