*

harritkiiskinen

Kaikki blogit puheenaiheesta Pakolaiset

Me emme ole vastuussa

Sosiaalisessa mediassa eräiden kirjoittajien mielestä meidän tulee ottaa enemmän vastuuta Afrikan kehitysmaiden tilasta ja pakolaisista.

 

Maahanmuuttopolitiikka suosii lähinnä salakuljettajia

Nykyinen pakolaispolitiikka on rikollisen salakuljetuksen tukemista ja sen seurauksien kanssa tosi kalliiksi koituvaa sätkyttelyä. Eiväthän pakolaiset edes pääsisi pohjoisen Suomen rajoille ilman salakuljetusta koska säännöt vaativat rekisteröitymistä ja päätöksiä jatkotoimista EU:hun tulomaassa.
Palautustuomion saaneet ovat suurimmaksi osaksi nuoria miespuolisia elintaso-shoppailijoita, jotka jo lähtiessään tietävät tuloksena olevan palautus, koska hädänalaisuudelle ei perusteluja löydy.

Ihmisyyden raunioilla

Tapaninpäivän tsunamissa 2004 kuoli pari sataa suomalaista. Silloin suomalaiset ministerit olivat lentokentällä vastassa sinkkiarkussa kotiutuvia maamiehiään.  En oikein tajunnut miksi. Kuollutta ei pysty auttamaan pappi eikä ministeri. Mutta on inhimillistä ottaa osaa toisen suruun.

Suomen taloudellinen kantokyky loppuu hyvin pian

Leipäjonoihin on ilmestynyt työssä käyviä – EU:n ruokalähetystä odotetaan kuin kuuta nousevaa. Leipäjonojen pituus on kasvanut Suomessa selvästi.

http://yle.fi/uutiset/3-9536773

 

Kaikkia avuntarvitsijoita pitää auttaa

Maahanmuuttajat ovat tervetulleita mukaan rakentamaan ja ylläpitämään suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaamme. Ihmisiä pitää auttaa, kun he ovat hädässä, se kuuluu myös suomalaiseen kulttuuriin ja kristillisyyteen, olivatpa avun tarvitsijat mistä päin maailmaa tahansa. Kotimaan avuntarvitsijoita ei pidä tietenkään unohtaa.

Pakolaiskeskustelu tökkii!

TV-uutiset kertoi eilen, että pakolaiskeskustelu Suomessa tökkii. Ihmiset eivät uskalla sanoa mielipidettään pakolaiskeskusteluun liittyen pelätessään leimautumista rasistiksi, tai mikä vielä pahempaa(?) suvakiksi.

Uutisen mukaan noin 50% suomalaisista jakaa edellä kerrotun näkemyksen. Tämä tarkoittanee, että toinen puoli suomalaisista kuuluu sitten joko rasisteihin tai suvakkeihin ihan näkyvästi.

Kumpaan ryhmään sinä kuulut? Vai kuulutko hiljaiseen enemmistöön?

HYÖDYLLISET IDIOOTIT - EHTYMÄTÖN LUONNONVARA

Taas ollaan näkemässä hyödyllisten idioottien huippusuoritusta kun nyt oikein innolla ollaan puolustamassa Rautatientorin leirejä. 

Itse en ymmärrä lainkaan sellaista toimintaa jossa vastoin parempaa tietoa ollaan tukemassa mallemme haitallisten ilmiöiden leviämistä.

Tätä ymmärrän yhtä vähänkuin kymmenvuotiaan raiskanneen jussufin lievää tuomiota.

Onneksi sentään aurinko paistaa tänään lämpimästi.

 

 

Hyvikset, pahikset ja tuumaukset heistä

Kuka on hyvä ihminen? Voidaan ehkä paremmin kysyä, kuka meistä ei ole omasta mielestään hyvä? Meitä hyviksiä on todella paljon. Hyvän ihmisen mielestä uhri on aina keskiössä kuten siihen liittyvä säälikin, mutta kun tarkastellaan hieman paremmin, paljastuu omakehun olevan lähes yhtä tärkeä ("minä olen hyvä, mutta tuo kanssasuomalainen on kyllä aivan kauhea"). Itseensä tyytyväinen hyvis ei ole pelkästään pelastaja ja maailman kaikkien uhrien suojelija.

Mikkelin tulevaisuus

Mikkelin tulevaisuus näyttää synkältä, leikkauksia on jouduttu ja joudutaan tekemään. Alijäämää on joka vuosi miljoonia. Maalaisjärjen käytölle olisi nyt tarvetta enemmän kuin koskaan. Suonsaareen avattiin vastaanottokeskus sekä kiintiöpakolaisten määrää nostettiin ilman valtuuston käsittelyä.

Trudeaun humanitaarinen pullistelu on pelkkää tekopyhää hurskastelua

Törmäsin sosiaalisessa mediassa jälleen yhteen juustoiseen artikkeliin, jossa ihasteltiin kovaan ääneen tänään vuosia täyttävän Justin Trudeaun avointa ja lämminhenkistä asennetta turvapaikanhakijoita kohtaan. Tiedättehän te varmaan sen komean ja nuorekkaan kaverin, joka toimii Kanadan pääministerinä. Puhun juuri hänestä. 

Trudeau lupasi reilu kuukausi sitten, että kaikki Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin käännyttämät turvapaikanhakijat ovat tervetulleita Kanadaan. Se oli pääministeriltä melko paljon luvattu.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä